Adres:
Sint-Jansbergsesteenweg 97, 3001 Heverlee

Rekeningnummer:
IBAN BE59 7370 1073 6226

Mail:
info@breeze.be

© Breeze 2019

Loading...
Support2019-11-02T22:31:31+02:00

Aangezien we ’t gratis mogen vragen…

We zijn op zoek naar mensen die maandelijks een centje (of een paar briefjes) onze kant op willen laten rollen. De Breezewerking is voor een groot gedeelte gebouwd op de giften van trouwe supporters. Mensen die ons al vijf, tien en sommigen zelfs al vijftien jaar lang financiëel ondersteunen, omdat ze geloven dat jongvolwassenen bereikt moeten worden met de boodschap van Jezus.

Maar nu zijn we op zoek naar extra supporters. Als jij een hart hebt voor Vlaamse jongeren en vindt dat zij bereikt moeten worden met alles wat God te bieden heeft, dan ben jij de supporter die we zoeken. Hoe je een supporter wordt? Door iedere maand van je zuur verdiende centen (die volgens onderzoek gelukkig toch niet gelukkig maken) een stukje aan ons te geven.

Wij betalen daar niet alleen onze straffe staffmedewerkers mee, maar we ontwikkelen ook materialen die jonge mensen uitdagen om de Bijbel (beter) te leren kennen, we organiseren prijsavonden, conferenties en vormingsdagen. Allemaal met één doel: een jonge generatie die zich dieper in Jezus gaat wortelen.

Je centen onze kant op doen rollen kan door via je bank een automatische opdracht in te stellen naar dit rekeningnummer:
Breeze, Sint-Jansbergsesteenweg 97, 3001 Leuven
IBAN
 BE59 7370 1073 6226
Mededeling: Gift

Oohja, nog een leuk extra’tje: als je ons per jaar voor meer dan €40 supportert, krijg je van ons een brief waarmee je het totale bedrag van je giften aan ons kan aftrekken van je belastingen. Dat is minder belastingen betalen, en meer aan het Koninkrijk geven… Aanrader!