Adres:
Sint-Jansbergsesteenweg 97, 3001 Heverlee

Rekeningnummer:
IBAN BE59 7370 1073 6226

Mail:
info@breeze.be

© Breeze 2019

Loading...

What’s new?

2017-10-09T19:48:01+02:00

What’s new?
Om te beginnen deze website! Welkom op onze nieuwe website. Deze website geeft overzichtelijk alle relevante informatie weer. Verder kunnen we goed inspelen op veranderingen binnen de organisatie omdat deze website veel gebruiksvriendelijker is.

Maar de echte vernieuwing binnen onze werking is dat we onze verschillende projecten geëvalueerd en bijgestuurd hebben:

We vormen of ondersteunen lokale jeugdwerkersgroepen onder de noemer Changé. Welbekend is dat we dat doen door een duidelijk format mee te geven, een preekserie over een bijbelboek met daarbij werkvormen om in groep mee aan de slag te gaan.

Onze doelstelling daarbij is ‘discipelschap’: als leerling van Hem ons laten vormen naar Zijn evenbeeld. Vorig jaar waren groepen autonoom, maar we ervaren dat het nodig is om de groepen echt goed te begeleiden vanuit Breeze. We gaan dus zelf instappen en ter plaatse meezoeken hoe we er het maximale uit kunnen halen.

Daarbij geven we wel meer flexibiliteit op andere vlakken: het ritme van samen komen, hoe de avonden ingevuld worden, wanneer de Changé van start gaat… Alles wordt samen met de groep bepaald en gerealiseerd. Daar staat wel tegenover dat we een engagement vragen aan de deelnemers om er elke avond te zijn, zodat de groep ook echt een groep wordt waarin er openheid kan zijn en we echt iets samen kunnen uitbouwen met elkaar.

 

We gaan ook verder met de Privé, waarin we je uitdagen om met kleine groepen samen te komen om het leven te delen, samen bijbel te lezen en voor elkaar te bidden. Daarvoor voorzien we opnieuw materialen om samen mee aan de slag te gaan. Nieuw daarbij is dat we een reeks van 12 kleine preekjes gaan werken (lancering in januari). Je kan dan op eigen tempo en met eigen voorkeur van volgorde doorheen de onderwerpen gaan. De onderwerpen zijn verschillende topics waar we als discipel onze weg in zoeken. 

De Touché is een avond op zich waarbij, in vergelijking met eerder, extra aandacht voor het samen lofprijzen zal zijn. We zorgen voor een goede spreker en voor frietjes om de ontmoetingen met jouw vrienden gezelliger te maken.

 

Ook Dé Conferentie in samenwerking met PJV gaat opnieuw door, nu op donderdag 10 mei (Hemelvaart). Achter de schermen zijn we weer heel wat leuke ideeën aan het uitdenken om er opnieuw een topdag van te maken. Dus hou je agenda vrij om je daar weer op te laden.

Tot slot organiseren we ook nog twee weekenden : het Breeze Launch weekend zit er al weer op, maar ondertussen kan je je alweer inschrijven voor het Breeze lenteweekend. Ook dat weekend is nieuw en vanaf nu opengesteld voor iedereen die honger heeft naar meer.

 

We zien er dus naar uit om samen jullie op weg te gaan en ons samen uit te strekken naar meer van Hem. We zijn overtuigd dat in Hem alles ligt wat we nodig hebben om onze levens betekenisvol en vreugdevol te maken. We gaan op zoek doorheen onze samenkomsten. We zien ernaar uit omdat samen met jou te doen!

 

Heb je vragen? Laat ons gauw iets weten.
Tot ziens!