Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Nieuw in het Breeze assortiment: het Breeze Lenteweekend!
Van 16 – 18 maart trekken we met 15 jongvolwassenen naar Wortegem-Petegem, een dorpje in de Vlaamse Ardennen (bij Oudenaarde)

Vrijdagavond staan we tijdens een fakkeltocht stil bij het vuur dat in ons leeft. De rest van het weekend willen we samen praten, delen, studeren en ontdekken hoe we ons vuur groter en dus krachtiger kunnen laten worden. Geen quick-fix of simpele antwoorden, maar echte gesprekken over hoe we kunnen groeien in relatie & intimiteit met God.

Henk Troost zal zaterdag spreken over dingen die ons tegen kunnen houden in onze geestelijke groei. In de namiddag voorzien we twee seminars en ’s avonds zoeken we God tijdens Het Bovenvertrek. Tijdens onze samenkomst op zondag brengen we alle puzzelstukjes samen en daarna sluiten we af met een gezamenlijke maaltijd.

 

PRAKTISCH
Het Lenteweekend gaat door in Connect.
Details over de accomodatie via http://CHConnect.be/
Prijs: €75
Vrijdagavond welkom vanaf 19u30, start om 20u (geen maaltijd voorzien)
We sluiten af op zondagmiddag tussen 14-15u.

Schrijf je nu in via deze link.


One Comment

  1. Michel breugelmans 18/03/2018 at 19:31

    Het weekend was verhelderend en bemoedigingsvol. Ik ben zo blij dat Breeze hier heeft uitgepakt. Er was geen druk en iedereen kon zijn eigen zijn. We hebben oppervlakkige en diepe gesprekken gehad. En er was de nodige tijd om u eventjes terug te trekken indien nodig of om spelletjes te spelen. De lofprijzing en de nieuwe kennis die we hebben mogen leren/ontdekken over het woord van God was zo zalig dat iedereen vond dat het weekend te kort was. Mss een midweek eens proberen?
    Ik wil alvast een helpende hand zijn.

Leave A Comment