Laden Evenementen

Vanaf november gaan we opnieuw van start met een aantal Changégroepen in België en Nederland. Op dit moment zijn we nog hard aan het werk om een aantal locaties te bevestigen en samen met deze groepen de data vast te leggen. We kunnen momenteel een Changé bevestigen in Genk & Wilrijk, vele andere contacten zitten in de laatste fase en worden later deze maand bevestigd en gecommuniceerd.

We kiezen er dit jaar voor om de groepen relatief klein te houden (7-15 mensen) en vanuit Breeze rechtstreeks betrokken te zijn in het leiden en opvolgen. Van deelnemers verwachten we dat ze in principe op alle avonden van de reeks (7) aanwezig zijn.

Als je graag zelf een Changé in jouw regio zou opstarten zien wij je reactie graag tegemoet via david.buntinx@breeze.be

 

. . .

Changé is een avond waarin je met andere jongvolwassenen op weg gaat. Aan de hand van een reeks videopreken rondom de brief van Paulus aan de Romeinen wordt er in gesprek gegaan en leven met elkaar gedeeld. De bedoeling is altijd om onze levens te bekijken en ze te spiegelen aan het Woord van God en het voorbeeld van Jezus, zodat Hij ons steeds meer kan veranderen – Changé’ren, metamorfoseren…