Breeze - Werking

De zotte wéék van BEOJD!

08.04.2012

De 2de editie van ‘Belgen op EO-jongerendag’ is van start gegaan. De inschrijvingen komen vlot binnen! Want degene die voor 18 april reserveert op eojd.be, boekt gelijk een ticket én vervoer. Handig niet? 

Zoals beloofd kunnen er ook dit jaar weer prijzen gewonnen worden! We mogen enkele exclusieve ‘Belgen op EO-jongerendag’-pakketten weggeven met CD’s en leuke gadgets. En de eerste prijs gaat sowieso naar iemand die zich al geregistreerd heeft via eojd.be. Bij de andere prijzen kan iedereen deelnemen!

Hoe winnen?

Hoe kan jij alvast de eerste prijs in de wacht slepen? Awel, los deze vragen op! ‘Wie leidt er dit jaar de aanbidding tijdens EO-jongerendag en staat zowel als aanbiddingsleider en spreker?’ en ‘Welke cd kwam uit van deze persoon in 2003?’. Stuur je antwoord door naar belgenopeojongerendag@gmail.com met titel ‘prijsvraag 1?. Donderdag maken wij de winnaar bekend via onze facebook pagina en deze site.

HINT: hou de Facebookpage van ‘Belgen op EO-jongerendag‘ komende dagen goed in de gaten en schrijf je in zodat jij ook van een prijs kunt genieten. In de zotte week hebben wij bijna dagelijks een quizvraag en uitreiking. 

Winnaar PRIJSVRAAG 1: Jij? 

Bookmark and Share

script loaded from: /uploads/tx_lumophpinclude/fb_comments.txt